header_boek_gedragsdverandering

Boek over YETS

De aanpak van YETS is inspirerend en leerzaam voor iedereen die geïnteresseerd is in gedragsverandering en leiderschap. Ook organisaties zoeken continu hoe zij medewerkers kunnen aanzetten tot nieuw of ander gedrag. In het recent door YETS en TEN HAVE Change Management gepubliceerde boek ‘Gedragsverandering vanuit kwetsbaarheid’ wordt de verbinding gelegd tussen het veranderverhaal van de jongeren, de sociale psychologie en (gedrags)verandering in organisaties.

Online webinar – Gedragsverandering vanuit Kwetsbaarheid

De verhalen van de jongeren en coaches van YETS bieden belangrijke lessen én inzichten over leiderschap en gedragsverandering in organisaties. Om deze lessen met een breder publiek te kunnen delen organiseren YETS en TEN HAVE Change Management op 20 september 2021 een gratis online webinar van 16:00 tot 17:30 uur over gedragsverandering vanuit kwetsbaarheid.

Tijdens dit webinar zullen o.a. Ahmed Aboutaleb, Peter Ottens (oprichter en directeur YETS) en Wouter ten Have (hoogleraar Organisatieverandering aan de VU en partner bij TEN HAVE Change Management) met elkaar, de jongeren en de coaches van YETS in gesprek gaan over de aanpak van YETS en de lessen die leiders en organisaties hiervan kunnen leren. Wat maakt deze aanpak zo succesvol? En hoe realiseer je vanuit kwetsbaarheid daadwerkelijk een duurzame gedragsverandering?

Meld je hier aan voor de online webinar!

Iedereen is welkom om online deel te nemen!

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via het formulier hiernaast. Nodig ook je collega’s, vrienden of familie uit door yetsmove.nl/boek te delen en zet de webinar alvast in je agenda voor 20 september 2021 16:00-17:30.

Bestel het boek

Het boek ‘Gedragsverandering vanuit kwetsbaarheid – Het veranderverhaal van de jongeren van YETS’ is vanaf 1 juni 2021 verkrijgbaar. Het boek is geschreven door collega’s Sjoerd Segijn, Judith Stuijt, Stefan Smit, Wouter ten Have in samenwerking met de YETS foundation en Vittorio Busato en geeft inzichten over gedragsverandering, geïnspireerd door de kwetsbare jongeren die zelf bij YETS een transitie hebben doorgemaakt.

“Het spreekt me aan dat het YETS-programma zich nadrukkelijk richt op het bijbrengen van normen en waarden, op het aanbieden van structuur en discipline. Op het basketbalveld, in hoe je het op school doet, in hoe je bijdraagt aan de maatschappij.” – Louis van Gaal

Bestel het boek op managementboek.nl via de knop hieronder: