Diensten

Onze Diensten

YETS Talks

Via een keynote deelt sociaal ondernemer en YETS-oprichter Peter Ottens op inspirerende wijze zijn verhaal en maakt een koppeling met vooraf afgesproken thema's zoals (secure base) leiderschap, bouwen van een sterke bedrijfscultuur of teamwork.​

YETS Experience

Tijdens deze dag nemen we u en uw team mee in de schoenen van onze jongeren. U ervaart hoe we onze cultuur creëren en bewaken, hoe de coaches leiding geven en hoe dit de jongeren in hun kracht zet. De geleerde lessen vertalen wij samen met u naar strategieën voor binnen de organisatie.

YETS Experience van YETS Move

YETS Inspiratiedag

Een dag of dagdeel vol inspiratie en energie voor uw medewerkers. Tijdens deze dag verzorgen we verschillende workshops en delen we inspirerende verhalen. Geef uw medewerkers hernieuwde energie om zelf mee aan de slag te gaan. De YETS inspiratiedag is ook erg geschikt voor de leerlingen en studenten op een (hoge)school?

Leiderschap - en teamontwikkeling

Organisatie- en cultuurverandering is een optelsom van kleine gedragsveranderingen van jou en jouw teamleden. Centraal staat daarbij de vraag: wat heeft jouw team te ontwikkelen om goed bij te dragen aan de organisatiedoelen? We vertalen de belangrijkste waarden van YETS Foundation naar jouw team.

Onze Klanten

De volgende organisaties hebben al gebruik gemaakt van de diensten van YETS Move en daarmee zowel hun organisatie versterkt als sociale impact gemaakt: