Organisatiecultuur     |     Teamwork    |      Leiderschap

Team training bedrijven

Over YETS Move

YETS Move traint en inspireert organisaties op het gebied van organisatiecultuur, veranderkracht, teamwork en leiderschap. Hierbij laten wij ons op drie niveaus inspireren door YETS Foundation:

Jongeren

Hun vaak heftige levenservaringen zorgt vaak voor een negatief zelfbeeld bij de YETS jongeren. Maar dit maakt hen onbewust ook experts op het gebied van verandering. Ondanks de extreme veranderingen in de privé situatie blijven velen toch optimistisch en trouw naar YETS toekomen. Hoe weten zij door te zetten en zich flexibel op te stellen?​

Coaches

De YETS Coaches creëren een veilige omgeving voor de jongeren waarin zij zich thuis – en gehoord voelen. De coaches accepteren de jongeren onvoorwaardelijk. Zij keuren negatief gedrag af maar nooit de jongere zelf. Ondanks de enorme diversiteit binnen de teams heeft dit nog nooit een probleem opgeleverd. Hoe wordt deze cultuur opgebouwd waarbinnen zowel veiligheid en uitdaging geboden wordt?​

Organisatie

YETS Foundation is meer een gemeenschap dan een organisatie. Ondanks de enorme vrijheid binnen het werk staan de coaches 24 uur voor de jongeren klaar en zetten hun welzijn op de eerste plaats. Onderzoek bewees de maatschappelijke meerwaarde van de YETS Methodiek en Koningin Maxima kwam nadat de stichting een Appeltje van Oranje won zelfstandig kijken hoe YETS het verschil maakt. Hoe wordt deze organisatiecultuur opgebouwd?

Team training bedrijven

Na het bestuderen van YETS Foundation op deze drie niveaus delen wij de opgedane lessen met organisaties in het commerciële – en sociale werkveld in de vorm van trainingen, workshops, advies en presentaties.

Onze winst wordt geschonken aan de YETS Foundation!

We schenken onze volledige winst aan YETS Foundation ter voortzetting van de programma’s. Daarnaast worden de jongeren intensief betrokken bij de verschillende diensten die wij aanbieden. Op deze wijze worden bijbanen gecreëerd, werkervaring, en leren zij dat hun negatieve ervaringen een positieve wending kunnen krijgen door het te vertalen naar lessen voor volwassenen.

ANBI

YETS Move heeft sinds 2019 de ANBI-status. Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut. Voor de ANBI-status voldoet YETS Move aan diverse eisen van de Belastingdienst. Zo heeft YETS geen winstoogmerk, heeft het een adequaat beloningsbeleid en zijn diverse stukken beschikbaar gesteld. 

KVK 71219366
RSIN 858628831
Algemene voorwaarden Yets Move

Beleidsplan YETS Move

Jaarverslag 2019 YETS Move 30 juni 2020

Bestuur YETS Move

Voorzitter – Judith Donkers
Secretaris – Annelies van der Vorm
Penningmeester – Jeffrey van der Sloot

Beloningsbeleid

De YETS Foundation huurt haar medewerkers in. De stichting heeft zich daarmee voorzien van een flexibele organisatie. Zolang er projecten zijn, is er werk. De YETS Foundation hanteert de volgende uitgangspunten voor het beloningsbeleid:

  • Het beloningsniveau van de medewerkers aan onze projecten en de medewerkers van het bedrijfsbureau van onze stichting is gebaseerd op een marktconforme beloning verminderd met een korting die toeneemt naarmate het beloningsniveau hoger is.
  • De ervaring leert dat werken bij onze stichting meer betekent dan alleen geld verdienen en dat ondanks de marktconforme beloning met korting, talentvolle mensen graag bereid zijn voor onze stichting te werken.
  • Zowel bestuurders als vrijwilligers ontvangen geen vergoeding voor de verrichte werkzaamheden.