Leiderschap     |     Teamontwikkeling    |      Organisatiecultuur

Leiderschap voor gedragsverandering

Eind april was YETS Move uitgenodigd door de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen om onze visie op leiderschap voor gedragsverandering te delen. De school heeft een schitterende transitie ingezet naar meer verantwoordelijkheid en eigenaarschap voor de professional. Zelfregie: iets wat vele organisaties hun mensen gunnen.

Wandel met iemand mee

Maar net zoals het niet werkt om in een school voor de leerlingen een bordje op te hangen met de 10 regels “hoe wij ons hier gedragen”, werkt het ook niet om alleen het nieuwe gewenste gedrag met professionals te delen. Het is juist het het verandertraject waar leiders het verschil kunnen maken: hoe daar te komen. De reis samen maken. Wandel met iemand mee.

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email